Arvonnat netissä tuovat lisäjännitystä

Se on totta; Arvonnat netissä tuovat lisäjännitystä elämääsi, viikonloppuusi, illanviettoosi tai nykyiseen vuoteesi, mitä elät. Osallistu nettikilpailuihin, jos haluat mahdollisuuden voittaa upeita palkintoja! Jotta voisit osallistua useimpiin kilpailuihin, et tarvitse muuta kuin sähköpstiosoitteesi, mahdollisesti aivot, sekä välillä myös kyvyn vastata muutamaan kysymykseen yksinkertaisilla mnivalintavastauksilla.

 

Netin ilmaiskyselyt

khysyn vaan kilpailutJos joku kysely pyytää sinulta maksua, ei sitä kannata suorittaa, sillä netissä on jopa satoja kilpailuita koko ajan aktiivisena, joihin siis ei tarvitse maksaa mitään, ja joista voi oikeasti voittaa monia palkintoja, todistetusti. Lukekaa vaikka itse palautetta, niin uskotte minua, tai jopa voittajien omia kommentteja.

Tästä tulee siis selväksi, että nettikilpailut ovat oiva tapa voittaa kaikenlaisia palkintoja. Mutta mitä kaikkea voitkaan voittaa? Palkintoina on lukuisia eri juttuja, kuten esimerkiksi laidasta laitaan erilaisia lohdutuspalkintoja, kuten cditä, pelejä, leffoja, kuponkeja joilla saa karkkia. Mutta kuitenkin parhaat mahdolliset palkinnot ovat jopa tuhansien, joskus jopa kymmenien tai satojen tuhansien eurojen arvoisia pääpalkintoja, kuten lahjakortit kauppoihin, etelän ja miksei pohjoisenkin matkat ja risteilyt, käteisrahapalkinnot, autot, tai jopa 100 000 euron arvoinen mälli pankkiisi. Kilpailujen palkintoja löytyy siis ihan laidasta laidan laitaan, riippuu kilpailusta ja siitä, mitä kilpailun järjestäjä haluaa kampanjallaan eli siis kilpailullaaan saada aikaan.

Älä siis aikaile, vaan osallistu mahdollisimman moneen kilpailuun jo tänään, koska jokainen kilpailu, mihin osallistut, kohentaa muutaman prosentin voittomahdollisuuksiasi. Jos osallistut vaikkapa sataan kilpailuun, on sinula jo hyvät mahdollisuudet voittaa ainakin jotan; hyvällä tuurilla voitat vaikkapa kymmenen pääpalkintoa! Ja osallistuminen on yhtä helppoa kuin vain sähköpostisi luovuttaminen ja muutaman minuutin kyselyyn vastaaminen, ainakin siis yleensä! Monet ihmiset eivät osallistu kilpailuihin yksinkertaisesti siksi, koska eivät tiedä niitä edes olemassa, tai sitten eivät vain osaa etsiä oikeasta paikasta. Mutta sinä tiedät, luoettuasi tämän. Osallistu siis jo tänään! Osallistu täällä: http://smilesurveys.net/ !

Vivus ilmainen pikavippi

Osittain siksi, että alalla kilpailu on kovaa, ja osittain siksi, että pikavipeille on suunnitteilla kulukatto, Vivus.fi tarjoaa pikalainan nyt täysin ilman kuluja!

Tarjous on voimassa niin kauan, kunhan maksat lainan takaisin 30 päivän kuluessa/päästä. Lainalla ei ole korkoa eikä hakemiskustannuksia, kyseessä on ilmainen laina. Lainaa ei voi ottaa ilmaiseksi kuitenkaan enemmän kuin kerran.

Siirry hakemaan!

______________

Pikavipeille tulossa kulukatto

Pikavipeille on tulossa kulukatto, joka tulee mullistamaan koko alan suomessa, todennäköisesti se häviää joko kokonaan, jos firmat eivät löydä tapaa kiertää lakia.

Suunnitteilla olevat rajoitukset ovat niin kovat, että käytännössä kulukatto tulee olemaan sama kuin täyskielto. Näin ainakin monet spekuloivat, sillä uusi kulukatto tulee tekemään miltei mahdottomaksi voiton tekemisen pikavipeistä, tehden koko bisneksen kannattavaksi.

Uusi kulukatto kuitenkin koskee vain alle 2000 euron lainoja, mukaanlukien luottokorttilainat ja panttilainaamot.

Ei ole vielä tiedossa, milloin laki on tulossa voimaan.

Lähteet

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Pikavipeille+suunnitellaan+kulukattoa/1135267584119

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/120682-eduskunta-tyrmasi-pikavipit